torstai 18. helmikuuta 2010

Perjantai


Tänään tarjolla Weetabixia jogurtin ja ananaskirsikoiden kera, passionhedelmä ja tietysti tuoretta ananasta. Niille, jotka ovat todenneet ananaksen tylsäksi säilykepurkkihedelmäksi, kannattaa kokeilla ostaa ihan kokonainen ananas kaupasta. Maku on aivan erilainen ja ananaksesta riippuen joko todella makea tai sitten hieman kirpeä. Ananaksenkin voi "käsitellä" monella tapaa. Itse leikkasin ananaksen "pusikkoineen" päivineen neljään osaan. Sitten leikkasin keskellä olevan kovan ytimen pois ja lopuksi "fileerasin" hedelmälihan irti kuoresta. Näyttävyyttä voi lisätä pilkkomalla hedelmälihan siivuiksi ja asettelemalla ne noin lomittain.

Juomaksi Tropicana summer Berry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti